OK onsdagskveld med skitur fra Elveli til Kikut

Fellestur

Dato
26. januar kl. 17:40
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Voksne, Kveldstur,
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Vi satser på fint skiføre i januar og nok en skitur på kveldstid.

Hvor skituren går er avhengig av snøforholdene i marka, men i utgangspunktet planlegger vi å gå fra Elveli til Kikut og tilbake, en tur på 10 km hver vei. Vi møtes kl 17.40 ved Sørkedalen skole. For å komme til Elveli kan man kjøre bil eller ta Østeråsbanen til Røa T-banestasjon og deretter buss 41 kl 17.27 til Sørkedalen skole. Fra Sørkedalen skole går vi sammen ned til Elveli gård, der løypa starter. Første delen av turen går i jevn stigning opp til myrene ved Heikampen. Deretter får vi noen fine nedoverbakker til Fyllingen før den siste kilometeren til Kikut. På Kikut tar vi en rast ute eller i selvbetjeningsrommet før vi vender hjem igjen. 

Ta med niste og noe å drikke,varme klær, hodelykt og skismørning etter værforholdene, papirlommetørkle, antibac og munnbind dersom du reiser kollektivt.

Dersom vi ser at løypeforholdene er vesentlig bedre et annet sted, kan det hende vi tar turen dit, og dersom det ikke er skiføre i det hele tatt, lager vi en kveldstur til fots i stedet. Følg derfor med for mulige endringer når det nærmer seg!

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene.  Hold deg oppdatert på myndighetenes råd.

Lurer du på noe, kan du skrive til Kirsti på kimagel@online.no.

OK onsdagskveld med skitur fra Elveli til Kikut

Vi satser på fint skiføre i januar og nok en skitur på kveldstid. Hvor skituren går er avhengig av snøforholdene i marka, men i utgangspunktet planlegger vi å gå fra Elveli ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sveinung Helgheim
  • Kirsti Magelssen