Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedens tur gjennom Frognerparken og ned Frognerelva

Fellestur

Dato
29. november kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Internasjonal, Flerkulturell, Nærtur, Nærturgruppe
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet har allerede startet!

Vi tar T-bane fra Tøyen til Majorstuen og går gjennom Frognerparken, ned Frognerelva og tilbake over Havnepromenaden. Oppmøte kl 11.00 på Tøyen som vanlig men turen slutter på Bjørvika. Vi tar kaffepause underveis eller på Bjørvika.

Generelt om turene

Bli med på hyggelig og enkel mandagstur på Tøyen. Møt opp kl. 11.00 utenfor Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1) rett ved siden av Tøyen skole og 2 minutters gange fra Tøyen T-banestasjon. Ta gjerne med drikke og antibac til eget bruk. Vi går på veier og grøntområder i nærheten av Tøyen, og tempo og lengde tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5 - 2 timer. Ta på gode sko og klær som passer til været. I vintersesongen kan det være lurt å ha med brodder. Turene arrangeres hele året, med unntak av sommerferie, juleferie og påskeferie. Du trenger ikke å kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. 

Smittevern

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. 

Generelle smittevernråd som gjelder for alle  

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. 

Velkommen!

Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedens tur gjennom Frognerparken og ned Frognerelva

Vi tar T-bane fra Tøyen til Majorstuen og går gjennom Frognerparken, ned Frognerelva og tilbake over Havnepromenaden. Oppmøte kl 11.00 på Tøyen som vanlig men turen slutter på Bjørvika. Vi ...

Kontaktinformasjon: