Herlig hyttepåske i hjertet av Jotunheimen | Gjendesheim

Dette arrangementet er over!

Fyr på peisen, sol i veggen, nydelige lokalmatmåltider, god kok i badestampen under stjernene og hele Jotunheimen å boltre seg i. Velkommen til påsken på trivelige Gjendesheim!
 

DNTs storstue Gjendesheim ligger vakkert plassert ved fjellsjøen Gjende og er en av de viktigste innfallsportene til Jotunheimen. Spesielt blant småbarnsfamilier anses Gjendesheim som et utmerket utgangspunkt for fine fjellopplevelser året rundt. Gjendesheim er en tilgjengelig vinterperle som serverer måltider med smaker av lokale råvarer. Hytta har et flott tun med mye boltreplass for snølek og skilek og er et flott utgangspunkt for skiturer, både i terrenget og i oppkjørte løyper.

Langrenn: 

Flotte skiløyper kjørt opp i nærområdet, samt nydelige kvistede høyfjellstraseer i Jotunheimen. På Valdresflye - 15 minutter i bil unna Gjendesheim - venter langrennsløyper på Norges tak. 

Toppturer: 

Rundt Gjendesheim skyter tallrike 2000-meterstopper rett til værs, og byr på fantastisk utsikt og utforkjøring. Kjører du svippturen til Valdresflye, starter du toppturen på nesten 1400 meter over havet!

Truger: 

Rundt Gjendesheim lokker idyllisk fjellbjørkeskog, vakre fjellvann, eventyrlige elver og herlig høyfjell. Med truger på føttene kommer du fram over alt!

Hundekjøring (fullbooket): 

Våre gode venner i Jotunheimen Husky Lodge tar hver dag med seg ivrige gjester på tur - og lar deg kjøre ditt eget hundespann på Valdresflye. En opplevelse for livet! PS: Hunderkjøringen er dessverre fullbooket for påsken 2022.

Isfiske: 

Ikoniske Gjende ligger rett utenfor dørstokken på Gjendesheim, og huser flott ørret som er knallrød i kjøttet og relativt lett å få på kroken. Vel verdt et forsøk!

Alpint: 

En halvtime i bil fra Gjendesheim ligger unike Lemonsjøen Alpinsenter, kjent for å fostre noen av verdens råeste frikjørere på ski. Her finner du landskjent offpiste, herlig familieløype, morsom barnebakke og flotte preppede alpintraseer.

Badestamp:

Under stjernene ved Gjendes bredder! En opplevelse for små og store, temmelig sikkert høydepunktet for en herlig fjellpåske!

Hvordan bestille opphold på Gjendesheim?

Gjester bestiller opphold på enkelt, 2- eller 4-sengsrom eller sovesal selv:Klikk her for å lese om og bestille overnatting på Gjendesheim

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, bli medlem i DNT.

Hvordan komme seg til Gjendesheim:

Offentlig transport: I påsken kjører settes det opp buss over Valdresflye mellom Beitostølen og Gjendesheim som har god korrespondanse med Valdresekspressen Oslo-Beitostølen. 
Med bil: Bilvei helt frem og parkering for overnattingsgjester ved hytta. 
Se hytta sine nettsider for detaljert informasjon om adkomst, parkering og el-billading på Gjendesheim

Utstyrsutleie: 

Gjendesheim har fjell- og randonnéeski, pulk og truger, klær og ryggsekker, samt masse annet fjellutstyr av topp kvalitet til online utleie: https://gjendesheim.utleie.dnt.no/

 

Herlig hyttepåske i hjertet av Jotunheimen | Gjendesheim

Fyr på peisen, sol i veggen, nydelige lokalmatmåltider, god kok i badestampen under stjernene og hele Jotunheimen å boltre seg i. Velkommen til påsken på trivelige Gjendesheim!   DNTs storstue ...