Nærtur fra Sognsvann - julekos på Breivoll gård

Fellestur

Dato
9. desember 2021 kl. 10:45 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Nærtur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Vi drar til Breivold gård, innerst i Bunnefjorden. Der går vi tur i området på ca. 1 1/2 time før vi går inn og avslutter året med julegrøt og koser oss.

Vi tar bussen fra Oslo Bussterminal til Drøbak, buss 505 fra plattform B 3. Vi går av på Nesset (som er der ca kl. 11.40) og går inn til gården, det tar ca 10 min å gå.

MERK: Bussen går kl. 11.00 så møt opp i god tid. Turledere vil være på bussterminalen. Det er også mulig å kjøre bil til Breivold går.

Vel møtt til juleavslutning.

Hilsen Sissel og Lise.

Merk også at dette er siste tur med Sognsvannsgruppa i 2021.

Smittevern

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. 

Generelle smittevernråd som gjelder for alle  

Denne turen er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Det kreves ikke medlemskap i DNT for å delta. Ta gjerne kontakt med Tursenterer på Tlf. 22 82 28 00 eller E-post: info.oslo@dnt.no hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærtur fra Sognsvann - julekos på Breivoll gård

Vi drar til Breivold gård, innerst i Bunnefjorden. Der går vi tur i området på ca. 1 1/2 time før vi går inn og avslutter året med julegrøt og koser oss. Vi tar ...

Kontaktinformasjon: