Trilletur til Kobberhaughytta

Fellestur

Dato
14. januar kl. 10:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nordmarka, Trilletur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Kobberhaughytta
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kobberhaughytta er DNT Oslo og Omegns storstue i Marka. Den gjenåpnet i 2020 etter omfattende oppgradering. Hytta ligger høyt og fint til, og det er panoramautsikt utover Sørkedalen og Bærumsmarka.

** Merk at årets første trilletur er på en fredag. Resten av vårens trilleturer går på onsdager** Turen krever påmelding grunnet smittevern. Vi ber om at dere kun melder på den voksne som skal delta, og ikke babyen/ barnet.

Turen starter ved Sørkedalen skole. Vi triller på skogsbilvei som brøytes hele året. Det er en del stigning, så vi får god trening. På Kobberhaughytta, DNT Oslo og Omegns eneste betjente hytte i Nordmarka, venter åpen kafé og peiskos. Ca. 10 km t/r.

Oppmøte: Utfartsparkeringen bak Sørkedalen skole kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 41 fra Røa til Sørkedalen skole. N.B. Bussen tar ikke mange barnevogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn".

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Kobberhaughytta

Kobberhaughytta er DNT Oslo og Omegns storstue i Marka. Den gjenåpnet i 2020 etter omfattende oppgradering. Hytta ligger høyt og fint til, og det er panoramautsikt utover Sørkedalen og Bærumsmarka. ...

Kontaktinformasjon: