Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Kurs

Dato
19. januar 2022 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Sherpa, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Er du usikker på hvordan du legger ut turer i Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet, er dette kurset for deg. Ta med din egen PC og bli med på dette praktiske kurset. Et spesielt velkommen til dere som har blitt nærturledere eller grunnleggende turledere i DNT OO det siste året, men andre som ønsker å friske opp sine ferdigheter, er selvfølgelig også velkommen!

Stian Andreassen, Vandregruppas Sherpa-kontakt, vil gå igjennom hvordan vi legger ut turer steg for steg, og deltagerne kan samtidig prøve seg på sine egne PC-er. Vi vil også se på hvordan man kan kommunisere med deltakerne gjennom dette programmet. Vi svarer ellers på alle spørsmål som måtte komme opp knyttet Sherpa og til det å være turleder i Vandregruppa. Her kan det for eksempel være interessant å drøfte hva slags opplysninger som bør være med i en turbeskrivelse og å utveksle ideer om hvordan vi kan lage turbeskrivelser som gjør at flere får lyst til å bli med på tur. Vi kommer også til å vise hvordan vi som turledere kan kommunisere med deltakerne før turer på Sherpa. Midtveis i kruset blir det en liten pause med drikke og litt å bite i.

Kurset er gratis.

Dersom du har noen spørsmål om kurset, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

 

Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Er du usikker på hvordan du legger ut turer i Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet, er dette kurset for deg. Ta med din egen PC ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stian Andreassen
  • Kirsti Magelssen