Foredrag med Cecilie Skog og åpning av Fjellbankens nye kontorlokaler i Oslo

Arrangement

Dato
9. november kl. 19:30 - 21:30
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Cecilie Skog
Arrangør
DNT Oslo og Omegn, Fjellbanken | Sparebank 1 Lom og Skjåk
Dette arrangementet er over!

DNT Oslo og Omegn og Fjellbanken presenterer Cecilie Skog og hennes foredrag om det å følge drømmene, sette seg mål og om hvordan forberede seg mentalt i forkant av store og krevende turer. Våre medlemmer kan få med seg foredraget under Fjellbanken sitt åpningsarrangement for nye kontorlokaler i Oslo.Cecilie Skog ble den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og «de tre polene» Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen.

Du vil også få møte Amund Teigen som er Fagansvarlig for sparing i Fjellbanken. Han vil gi deg en kort gjennomgang av hvordan pensjonen din er bygd opp og komme med råd og tips sparing. Det blir drikke og enkel servering og tid til litt mingling både før og etter det planlagte programmet, og alle som kommer vil få en bærekraftig "goodiebag" med innhold relatert til både tur og tips til sparing. 

Dag: Tirsdag 9.november kl. 19.30
Sted: Fjellbanken | Sparebank 1 Lom og Skjåk i Dronning Eufemias Gate 6A, 0191 Oslo (Bjørvika)
Deltakelse: Gratis for medlemmer i DNT Oslo og Omegn, med mulighet for å ta med en venn. Husk medlemskort for fremvisning ved ankomst. 
Påmelding: Arrangementet krever påmelding da det er et begrenset antall plasser. Enkel servering: Glutenfritt alternativ er mulig. Dersom dette er ønskelig, vær vennlig å skriv inn i kommentarfeltet ved påmelding. 

Om vårt samarbeid med Fjellbanken

Fjellbanken | Sparebank 1 Lom og Skjåk er en av DNT Oslo og Omegns viktige samarbeidspartnere. DNT Oslo og Omegn har flere hytter og stier i Fjellbanken sitt hovedområde og vi deler en felles interesse i å løfte frem og bidra til unike naturopplevelser våre flotte fjellområder. Viktige mål for samarbeidet er å sikre arbeidsplasser hos de betjente DNT hyttene og bidra til å skape et spennende og bærekraftig reiselivstilbud i regionen.

Kontaktinformasjon:

  • Fjellbanken | Sparebank 1 Lom og Skjåk ved Kristin Lonbakken
  • Tlf. 916 97 947
  • E-post: knl@sb1ls.no