Nærtur fra Tonsenhagen - månedens tur langs Alnaelva

Fellestur

Dato
28. oktober kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Nærtur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Turen går nedover langs Alna, fra Alfasetveien, via Bryn til Svartdalen og ender opp i Kværnerbyen. Vi tar buss 25 fra Tonsenhagen. Møt på Tonsenhagen i god tid før kl.11.00, eller på bussholdeplass Alfasetveien seinest kl. 11.10. Vi spiser lunsj ute i det fri.

Generelt om turene

Møt opp sammen med andre trivelige på bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole kl. 11.00. Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk. Turene går på flotte stier og skogsbilveier, vi regulerer ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur. Her finner du høstens turprogram. Ta på gode sko og ta med litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is. 

Smittevern

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. 

Generelle smittevernråd som gjelder for alle  

 

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Velkommen!

Nærtur fra Tonsenhagen - månedens tur langs Alnaelva

Turen går nedover langs Alna, fra Alfasetveien, via Bryn til Svartdalen og ender opp i Kværnerbyen. Vi tar buss 25 fra Tonsenhagen. Møt på Tonsenhagen i god tid før kl.11.00, ...

Kontaktinformasjon: