Nærtur på Ammerud - Månedens tur fra Bogerud til Galgeberg

Fellestur

Dato
26. oktober kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Nærtur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Månedens tur går fra Bogerud til Galgeberg. Turvei fra Bogerud langs Østensjøvannet og videre til Manglerud. Kaffepause på Manglerud Gård. Videre på sti ned til Svartdalen og Alnaelva. Mulig å gå videre til Brynseng eller til Galgeberg. Turen er ca. 8km.

Transport: T-banen fra Ammerud kl. 11:04 til Tøyen. Bytte til T-banens linje 3 klokka 11:28 til Bogerud. 

Ta på gode sko og klær etter vær. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernråd som gjelder for alle    

Generell informasjon om nærturene:

Oppmøte på Ammerud T-banestasjon tirsdager klokka 11:00. Siste tirsdag i måneden arrangerer vi Månedens tur. På disse turene reiser vi til et annet turutgangspunkt. Vi bruker gjerne to timer på turen, eksklusiv reise og spisepause. Husk å ta med reisekort, drikke og matpakke når vi skal raste underveis. Vanlige nærturer går i turområdene rundt Ammerud.  Denne sesongen arrangeres det også Nærtur pluss. Dette er turer som kan vare ca. tre timer (+/-). Dersom været er dårlig blir det vanlig nærtur. På alle turene er det gjerne en matpause underveis, så ta med drikke og matpakke.  Her finner du oversikt over vårens turprogram.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærmiljø av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene.

Nærtur på Ammerud - Månedens tur fra Bogerud til Galgeberg

Månedens tur går fra Bogerud til Galgeberg. Turvei fra Bogerud langs Østensjøvannet og videre til Manglerud. Kaffepause på Manglerud Gård. Videre på sti ned til Svartdalen og Alnaelva. Mulig å ...