Tur i Gjelleråsmarka med nærturgruppa Nedre Romerike

Fellestur

Dato
29. september kl. 10:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, 100, I, Aktiv
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!


Velkommen til tur onsdag 29 september med oppmøte på Lahaugmoen klokken 10.

Nå behøver dere ikke å melde dere på turen😊 det er bare å møte opp.

Vi skal gå på gode stier rundt i Gjelleråsmarka før vi kommer til Liastua klokken 12. 
Her får vi kjøpt vaffel og kaffe for 50 kr ☕️🥧 husk kontanter. Det er lov å spise medbrakt mat og drikke inne på Liastua.

For de av dere som samler på «ti på topp turer» så kommer vi innom Gubbero og vi skal også innom turpass nr 9 til Nittedal turlag.

På turplanen står også et besøk innom gapahuken Kjerringfred og returen til Lahaugmoen tar vi opp Liabratten. 

Vi skal ikke bidra til noe spillegalskap, men litt spenning i hverdagen må vi ha. Det blir et aldri så lite loddsalg mens vi er på Liastua. 
Vi er så heldige å ha så flotte turvenner som har laget så mye flott som vi lodder ut:) 10 kroner loddet. Det er helt frivillig å kjøpe lodd. 
Pengene skal gå til å kjøre buss, til fine turmål 🚌

Vi møtes helt innerst på Lahaugmoen der Staples bygget er. Det er lov å parkere innerst på området. Her får vi plass til mange biler, men vi må ikke parkere ved veggen til forbrenningsanlegget og heller ikke inntil gjerdet på høyre side der brannvesenet trener. Vi kan skråparkere mot gjerdet til staples og mellom pumpehuset og forbrenningsanlegget og på den store plassen innenfor parkering forbudt skiltet.

Vi er tilbake på Lahaugmoen senest klokken 14.30

Velkommen på tur😊😊

 

Turene er et samarbeid mellom DNT Oslo og Omegn og kommunene Lørenskog, Skedsmo og Rælingen. Turene er gratis og åpne for alle som ønsker å være med i et turfellesskap. Nærturene er en del av det nasjonale prosjektet "Aktiv i 100" som har til hensikt å få med folk ut på tur i nærnaturen.

Nærturgruppa Nedre Romerike har egen side på Facebook. Lik oss gjerne.

Kategori: "Aktiv i 100"

Tur i Gjelleråsmarka med nærturgruppa Nedre Romerike

Velkommen til tur onsdag 29 september med oppmøte på Lahaugmoen klokken 10. Nå behøver dere ikke å melde dere på turen😊 det er bare å møte opp. Vi skal gå på ...