Over Lysåsen til Lintjern med nærturgruppa på Ammerud

Fellestur

Dato
28. september kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Det er siste tirsdag september og klart for Månedens tur. Bli med på tur over Lysåsen til Lintjern i Østmarka. Turen starter og slutter ved T-banestasjonen på Ellingsrud.

Oppmøte og transport: Ammerud T-banestasjon 11.00. Vi tar T-banen (linje 4) klokka 11.01 til Grorud. Videre med buss 79 klokka 11.18 til Furuset. Deretter med T-banen til Ellingsrudåsen klokka 11.35.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være registrering ved oppmøte. 

Generelt om smittevern

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Når det ikke er Månedens tur, går turene på stier og turveier i Lillomarka. Turene varer opptil to timer. Ta på gode sko og gjerne litt mat og drikke i sekken. Her finner du høsten turprogram. Møt opp sammen med andre trivelige turdeltakere utenfor Ammerud T-banestasjon klokka 11:00. Tilbudet er gratis og åpent for alle.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle gruppene i Oslo. 

Over Lysåsen til Lintjern med nærturgruppa på Ammerud

Det er siste tirsdag september og klart for Månedens tur. Bli med på tur over Lysåsen til Lintjern i Østmarka. Turen starter og slutter ved T-banestasjonen på Ellingsrud. Oppmøte og transport: ...