Familietur med natursti til Skulerudstua

Fellestur

Dato
26. september kl. 10:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnefamilietur, Bæretur, Besteforeldretur, Trilletur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** NB: Denne turen har et begrenset antall plasser og krever forhåndspåmelding for både voksne og barn som ønsker å delta **

Dato: Søndag 26. september kl. 10.00
Varighet: Ca. 3 timer
Oppmøtested: Parkeringsplassen utenfor Fredheim skole (Losbyveien 141, 1475 Finstadjordet). Kan søkes opp på Google Maps som "gamle Fredheim skole"
Adkomst: Det er mest aktuelt å kjøre bil til oppmøtestedet på denne turen
Turens lengde og terreng: Ca. 2,8 km. på flat grusvei
Pausepunkt/fasiliteter: Åpen kafé med servering av vafler og kaffe på Skulerudstua, mulighet for å nyte medbragt matpakke i friluft utenfor stua. Utedo

Bli med Barnas Turlag Lørenskog på en hyggelig familietur til Skulerudstua; Lørenskogs eldste trebygning! Turen passer for barn 0-10 år, foreldre og besteforeldre. 

Vi møtes på Fredheim skole og går den 1,4 kilometer lange grusveien Vålerveien gjennom Lørenskogs hyggelige kulturlandskap frem til Skulerudstua. Her er det supert å trille barnevogn eller å bære de minste, mens større barn kan gå selv. På veien blir det natursti, og alle barna får en liten premie når vi kommer frem!

For små oppdagere kan det være morsomt med et lite prosjekt mens man går, så vi oppfordrer alle til å benytte turen til å lete etter fine skatter fra naturen som dere kan bruke til å lage et høst-kunstverk når dere kommer hjem.

På Skulerudstua tar vi en god pause hvor det blir tid til både spising og frilek. Kaféen er åpen og serverer vafler og kaffe, eller man kan nyte medbragt mat utendørs.

Vi går tilbake til Fredheim skole i samlet flokk. 

Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden, både for voksne og barn. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder vil benytte denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser.

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no 

Lørenskog Turlag forholder seg til de til enhver tid gjeldende nasjonale og lokale smittevernregler på alle våre arrangementer. Gjeldende regler blir gjennomgått av turleder før turens start, men alle deltakere oppfordres også til å sette seg inn i disse på forhånd.

Vel møtt på tur med Barnas Turlag Lørenskog! 

Familietur med natursti til Skulerudstua

** NB: Denne turen har et begrenset antall plasser og krever forhåndspåmelding for både voksne og barn som ønsker å delta ** Dato: Søndag 26. september kl. 10.00 Varighet: Ca. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Nina Vatne
  • Ida Hjørring-Einum