Internasjonal søndagstur - Rundt Lutvann

Dette arrangementet er over!

Turbeskrivelse: Bli med på internasjonal søndagstur fra Trosterud til Lutvann og sti rundt hele vannet. Noe kupert terreng i fin skog og flott utsikt. Lunsj ved en rasteplass med utsikt til vannet. Hele turen er på ca. 7 kilometer.  

Utstyr: Ha med matpakke og vann, og gjerne kaffe/te pluss et sitteunderlag til pausen. Det anbefales å ha på gode sko, vi går mest på sti.

Oppmøtested: Ved utgangen til Trosterud t-banestasjon klokken 11:30.

Transport: Det letteste er å ta t-bane til Trosterud, sjekk https://ruter.no/ for rutetider og mer informasjon.

 

NB: HUSK Å MELDE DEG PÅ FØR TUREN! Av hensyn til smittevern er det et begrenset antall plasser. Trykk på den røde knappen til høyre for påmelding. Du mottar en bekreftelse når du er påmeldt. Send sms til hovedturleder dersom du må melde deg av turen i forkant.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Internasjonal søndagstur - Rundt Lutvann

Turbeskrivelse: Bli med på internasjonal søndagstur fra Trosterud til Lutvann og sti rundt hele vannet. Noe kupert terreng i fin skog og flott utsikt. Lunsj ved en rasteplass med utsikt til ...

Kontaktinformasjon:

  • Gry Ekeberg Bodin
  • Tlf. 41454152