Internasjonal søndagstur - Fra Vettakollen via Frønsvollen til Holmenkollen

Turbeskrivelse: Turen starter med en god del stigning opp til Vettakollen for å nyte den fantastiske utsiketen der. Videre går det på blåmerket sti forbi Fuglemyra og ned til Frønsvolltråkka, og så på grusvei videre opp til Frønsvollen. Her blir det lunsjpause. Etterpå går vi på en eventyrsti og på grusvei tilbake over Frognerseteren, forbi Holmenkollen Nasjonalanlegg og ned til Holmenkollen t-banestasjon. Turen er på ca. 7-8 km, og den er gratis og åpen for alle.

Utstyr: Ta med mat og drikke, og gode sko - vi går mest på sti.

Oppmøtested: Vettakollen t-banestasjon, klokken 11:30.

Transport: Det enkleste er å ta t-bane til Vettakollen, sjekk https://ruter.no/ for rutetider og mer informasjon. Det er også mulig å kjøre bil, men det er begrensede parkeringsplasser ved stasjonen, og legg også merke til at turen ender et annet sted!

Ny smitteverninnstruks (per 25.09.21)

Om de internasjonale søndagsturene: En søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer. Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Internasjonal søndagstur - Fra Vettakollen via Frønsvollen til Holmenkollen

Turbeskrivelse: Turen starter med en god del stigning opp til Vettakollen for å nyte den fantastiske utsiketen der. Videre går det på blåmerket sti forbi Fuglemyra og ned til Frønsvolltråkka, og så på grusvei videre opp ...

Kontaktinformasjon:

  • Monika Kufner
  • Tlf. 47744873