Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedstur fra Fornebu mot Oslo sentrum

Fellestur

Dato
27. september kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Internasjonal, Flerkulturell, Nærtur, Nærturgruppe
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Vi starter turen på Telenor Fornebu. Derifra beveger vi oss mot Oslo sentrum. Her er det mulig å hoppa av turen underveis eller gå hele veien tilbake til Nationaltheateret. Ta med matpakke, vi spiser på veien. 

Oppmøte: utenfor Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1) kl. 11. Vi skal ta T-bane til Nationaltheateret og buss videre derifra til Telenor Fornebu.#ruter

Generelt om turene:

Bli med på hyggelig og enkel mandagstur på Tøyen. Møt opp kl. 11.00 utenfor Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1) rett ved siden av Tøyen skole og 2 minutters gange fra Tøyen T-banestasjon. Ta gjerne med drikke og antibac til eget bruk.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være påmelding. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på". Du melder deg på fra uke til uke. Når du trykker på den rød knappen og melder deg på:

  1. Deltager (registrere navn)
  2. Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
  3. Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød "bekreft" knappen
  4. Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: "Takk for din påmelding" (påmelding til Ekstra lett nærtur på Tøyen er registrert!)
  5. Du vil motta en epost om bekreftels på e-post

Generelt om turene

Vi går på veier og grøntområder i nærheten av Tøyen, og tempo og lengde tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5 - 2 timer. Ta på gode sko og klær som passer til været. I vintersesongen kan det være lurt å ha med brodder. Turene arrangeres hele året, med unntak av sommerferie, juleferie og påskeferie. Du trenger ikke å kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. 

Smitteverntiltak

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Husk å ta med antibac til eget bruk. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. 

Velkommen!

Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedstur fra Fornebu mot Oslo sentrum

Vi starter turen på Telenor Fornebu. Derifra beveger vi oss mot Oslo sentrum. Her er det mulig å hoppa av turen underveis eller gå hele veien tilbake til Nationaltheateret. Ta ...

Kontaktinformasjon: