Nærtur fra Sognsvann - Månedens tur til Harald uteliggers hytte

Fellestur

Dato
30. september kl. 10:55 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Tur til Uteligger Haralds hytte. Vi starter å gå fra Brannvaktveien bussholdeplass.

Oppmøte: Kringsjå T-bane kl. 10.55 Buss nr 25 kl. 11.02

Vi spiser matpakka underveis. Turen varer 3-4 timer.

*** Merk: At det er registrering ved oppmøte. 

Generelt om turene

Turer på stier og skogsveier fra Sognsvann. Oppmøte på Sognsvann tre torsdager i mnd. Siste torsdag i mnd er månedens tur med oppmøte eventuelt et annet sted. Hver 2. torsdag i mnd avsluttes turen eventuelt et annet sted enn Sognsvann. Følg også med på aktivitetsoversikten. 

Neste månedensturer 2021:

28. oktober: Tur til Frognerseteren via Trollvannsstua.

Oppmøte Sognsvann kl. 11

Turen varer 3-4 timer

25. november: Fra Sinsen til Ekeberg

Oppmøte Sinsen T-bane kl 11.

Turen varer 3-4 timer.

Merk: Siste tur med Sognsvannsgruppa er 9. desember.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være påmelding. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på". Du melder deg på fra uke til uke. Slik melder du deg på:(rød knapp til høyre)

  1. Deltager (registrere navn)
  2. Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
  3. Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød "bekreft" knappen
  4. Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: "Takk for din påmelding" (påmelding til nærtur fra Sognsvann er registrert!)

Smittevern

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Denne turen er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Det kreves ikke medlemskap i DNT for å delta. Ta gjerne kontakt med Tursenterer på Tlf. 22 82 28 00 eller E-post: info.oslo@dnt.no hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærtur fra Sognsvann - Månedens tur til Harald uteliggers hytte

Tur til Uteligger Haralds hytte. Vi starter å gå fra Brannvaktveien bussholdeplass. Oppmøte: Kringsjå T-bane kl. 10.55 Buss nr 25 kl. 11.02 Vi spiser matpakka underveis. Turen varer 3-4 timer. *** Merk: At det ...

Kontaktinformasjon: