Husky & Yoga | Jotunheimen | Utsolgt

Kurs

Fra dato
25. februar kl. 18:00
Til dato
27. februar kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Kurs, , Jotunheimen, Vinterferie, Yoga, Fjellyoga, Vinteryoga
Arrangører
Gjendesheim, DNT Oslo og Omegn , Frida Jasmin Sende , Jotunheimen Husky Lodge
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne aktiviteten er fullbooket, men fortvil ikke: Gjendesheim har et rikholdig vinterprogram med massevis av kurs og aktiviter!

Turglade huskyer og downward-facing dog på én og samme fjelltur!

I samarbeid med våre dyktige venner Jotunheimen Husky Lodge og yogainstruktør Frida Jasmin Sende inviterer vi til innholdsrike og aktive vinterferiedager i Jotunheimen.

Overnatting og nydelige lokalmatmåltider serveres på Gjendesheim turisthytte ved den ikoniske fjellsjøen Gjende ved foten av Besseggen. Her finner også yogaøktene sted i Gjendesheim sine trivelige kjellerstue.

Hundekjøring på snø med ditt eget hundespann går ut fra Gjendesheim.

PRIS:
4990,- for DNT-medlemmer
Inkluderer hundekjøring, yoga og overnatting med frokost, middag og nistelunsj. Overnatting på dobbeltrom eller enkeltrom. Maks seks deltakere.

PROGRAM:

Det blir to yogagrupper, og felles hundekjøring denne helgen. 


Fredag: 

Kl 20:00: Innsjekking og middag

Kl 21:30: Fyr i peisen og presentasjon av programmet for helga


Lørdag: 

Kl 07:30-08:30: Morgenyoga på Gjendesheim (Gruppe 1)

Kl 08:45-09:45: Morgenyoga på Gjendesheim (Gruppe 2)

Kl 07.30-9:30: Frokost Gjendesheim

Kl 10:30: Avreise Valdresflye i elektrisk 8-seter fra Gjendesheim

Kl 11: Hundekjøring med ditt eget huskyspann på vinterens første snø. To og to deltakere deler hundespann. Hundeguide: Øyvind Jakobsen. Matpakkelunsj underveis på turen - og mulighet for ferdig servert lokalmatlunsj foran peisen på Flye1389 etter hundekjøringen.

Kl 15:30: Retur til Gjendesheim

Kl 16:30-17:30: Yin Yoga avslappingsøkt i kjellerstua på Gjendesheim (Gruppe 1)

Kl 17:45-18:45: Yin Yoga (Gruppe 2) 

Kl 20:00: Treretters middag på Gjendesheim

Kl 21:00: Bildeforedrag ved hytteverter Anne Katrin Taagvold & Marius Haugaløkken: "Fjelleventyr i Gjendealpene året rundt: Hundekjøring, toppturer, elsykkeleventyr, fjellvandringer og vårskiturer"


Søndag: 

Kl 07:30-8:30: Morgenyoga (Gruppe 1)

Kl.08:45-9:45: Morgenyoga (Gruppe2)

Kl 08:30: Frokost på Gjendesheim

Kl 12:00: Utsjekk. Vi anbefaler gjerne flotte turer i nærområdet før hjemreise!

INSTRUKTØRER OG VERTSKAP:

FRIDA JASMIN SENDE:
Har praktisert ulike former for yoga siden 2005. Våren 2016 tok hun steget videre og utdannet seg til yogainstruktør ved Shiva Yoga Peeth i yogaens hjemby Rishikesh. Sertifisert instruktør gjennom US Yoga Alliance.
Leder yogakurs ved Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening, og ved Pilates og Velvære i Nittedal. Har tidligere ledet kurs bl.a. på Stella - Røde Kors sitt kvinnesenter i Oslo.

ØYVIND JAKOBSEN:
Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge er trespannet Vilja (4 år), mor Trine og far Øyvind. Med erfaring fra hundekjøring i Alaska, Svalbard, Alta og Dovrefjell, åpner de dørene til familieliv med vår egen huskylodge i storslåtte og snøsikre Jotunheimen. Øyvind er leder for både hundene og hundekjørerne på Jotunheimen Husky Lodge. Dyktig fagperson, både i kennellen, spannet og på kjøkkenet!

MARIUS HAUGALØKKEN & ANNE KATRIN TAAGVOLD:
Gjendesheim er DNTs storstue i Jotunheimen, og hovedinnfallsport til Gjende og Besseggen. Vertskap er ekteparet Anne Katrin Taagvold og Marius Haugaløkken. Gjendesheim går i spissen for det grønne skiftet i fjellheimen, med sterk vektlegging av kortreist lokalmat, klimavennlige energiløsninger, gjenbruk og aktiviteter som gjør det spennende å være flere dager i fjellheimen.

ADKOMST:
Bilvei helt fram til Gjendesheim via Gudbrandsdalen eller Valdresflye. Sjekk veimelding for Valdresflye på www.vegvesen.no
Kollektiv: Ekspressbuss til Beitostølen eller tog til Otta. Henting kan bestilles hos Gjendesheim. PS: Henting på Beitostølen forutsetter at Valdresflye er åpen.

PÅMELDING:

Book overnatting på https://gjendesheim.dnt.no/bestilling/ og skriv "Husky & Yoga" i kommentarfeltet i bookingløsningen. Du vil da betale oppholdet direkte i bookingløsningen, og få fakturert resten av kursbeløpet (fratrukket betalingen for oppholdet) per e-post.

INFO:
Har du spørsmål om selve yogakurset? Ta kontakt via mail: gjendesheimyoga@gmail.com

Velkommen til herlige høstdager i Jotunheimen!

Husky & Yoga | Jotunheimen | Utsolgt

Denne aktiviteten er fullbooket, men fortvil ikke: Gjendesheim har et rikholdig vinterprogram med massevis av kurs og aktiviter! Turglade huskyer og downward-facing dog på én og samme fjelltur! I samarbeid ...

Kontaktinformasjon: