Trilletur - Langvannet rundt

Fellestur

Dato
21. september kl. 10:30 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB: Det ser ut til å være problemer med påmeldingssystemet. Skulle du oppleve å få "error" når du prøver å melde på, så oppdater siden frem til påmeldingen blir godkjent. 
 

** Merk: Denne turen krever påmelding **

Turmål: Rundtur Langvannet (Veiviseren – turvei Langvannet –småveier på Fjellhamar-siden av Langvannet – Veiviseren)

Dato: 21.09.2021 kl. 10:30
Oppmøtested: Utenfor Veiviseren, Lørenskog hus
Parkering: Metro senter
Kollektivt: Lørenskog bussterminal
Turens totale lengde: Ca. 5 km
Terreng: Lettgått, asfalt- og grusvei
Pausepunkt/fasiliteter: Kafé Veiviseren, stelle- og toalettfasiliteter i Lørenskog hus. Det legges ikke opp til noen felles lunsjpause på denne turen på grunn av den nåværende smittesituasjonen. 

Turen starter utenfor Veiviseren. Derfra går vi over gangbrua og forbi Mailand skole. Vi tar til høyre inn til Rådhusparken og følger turveien ned til Svenskefurua (grillplassen ved Langvannet). Videre derfra følger vi turveien langs Langvannet frem til enden. Deretter følger vi Marcus Thranes vei før vi går Fjellveien, Vangsveien, Vangskroken og Sloraveien ned til Elveveien. Til slutt går vi inn i Rådhusparken fra Elveveien og returnerer til Veiviseren over gangbrua ved Mailand skole.

Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder vil benytte denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser.

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no

 

Trilletur - Langvannet rundt

NB: Det ser ut til å være problemer med påmeldingssystemet. Skulle du oppleve å få "error" når du prøver å melde på, så oppdater siden frem til påmeldingen blir godkjent.  ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nina Vatne