Trilletur til Trollvannstua

Fellestur

Dato
16. september kl. 10:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trollvannsstua, Lillomarka, Trilletur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trollvannstua er et populært og lett tilgjengelig utfartssted i Lillomarka.

***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på

Vi går fra Stig og opp til Trollvann og Trollvannstua. Her er det gode motbakker, og belønningen er åpen café. Så er mulighetene mange; vi kan trille tilbake til Stig, vi kan fortsette inn til Linderudkollen eller vi kan nyte den flotte utsikten over Oslo ved å trille langs Grefsenkollveien (bilvei) ned til Kjelsås og Grefsen hvor det går buss/trikk til sentrum. 2 km en vei.

Oppmøte: Parkeringsplassen i bunnen av Grefsenkleiva (N.B. ikke Trollvann) kl. 10.30.

Off. kom: Buss 31 fra Jernbanetorget til Stig, derfra er det ca. 15 min gange til P-plassen.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 

Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 

Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Trollvannstua

Trollvannstua er et populært og lett tilgjengelig utfartssted i Lillomarka. ***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på.  Vi går fra Stig og ...

Kontaktinformasjon: