Huskyhelg med eget hundespann | Valdresflye & Gjende

Arrangement

Fra dato
3. desember 2021 kl. 20:00
Til dato
5. desember 2021 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Opptur, Blinkskudd Hundekjøring, Husky
Arrangører
Gjendesheim, DNT Oslo og Omegn , Jotunheimen Husky Lodge
Turområde
Langsua (Huldreheimen) (se kart)
Dette arrangementet er over!

Opplev vinterens første snø bak ditt eget hundespann på Valdresflye! Fyr på peisen, nydelig lokalmat og Jotunheimen helt for deg selv. Kan hende går du årets første skitur også?

I samarbeid med våre dyktige venner Jotunheimen Husky Lodge inviterer vi til innholdsrik og aktive fjellhelg i Jotunheimen. 

Overnatting og nydelig lokalmat serveres på Gjendesheim turisthytte ved den ikoniske fjellsjøen Gjende ved foten av Besseggen.

Hundekjøring på snø med ditt eget hundespann skjer ved Flye 1389 på toppen av Valdresflye. Her serveres lokale småretter og fjellheimens beste vafler på Norges tak.

Bonus: Du har både Gjendesheim, Flye 1389 og Jotunheime nesten for deg selv i stemningsfulle dager og kvelder på senhøsten!

Maks seks deltakere.
 
PRIS: 

6490,- for DNT-medlemmer

Inkluderer hel lørdag og halv søndag hundekjøring, varm lunsj på Valdresflye og to overnattinger på Gjendesheim med frokost og middag. Overnatting på dobbeltrom eller enkeltrom.
 

PÅMELDING:

Book overnatting på https://gjendesheim.dnt.no/bestilling/ og skriv "Huskyhelg" i kommentarfeltet i bookingløsningen. Du vil da betale oppholdet direkte i bookingløsningen, og få fakturert resten av kursbeløpet (fratrukket betalingen for oppholdet) per e-post.

 

 

PROGRAM: 

Fredag: 

Kl 20:00: Innsjekking og middag

Kl 21:30: Fyr i peisen og presentasjon av programmet for helga

Lørdag: 

Kl 08:00: Frokost Gjendesheim

Kl 09:00: Avreise Valdresflye i elektrisk 8-seter fra Gjendesheim

Kl 09:30: Hundekjøring med ditt eget huskyspann på vinterens første snø. To og to deltakere deler hundespann. Hundeguide: Øyvind Jakobsen. 

Kl 12:00: Varm lokalmatlunsj og drikke foran peisen på Flye1389 på toppen av Valdresflye.

KL 13:00: Dagens andre tur med hundeslede.

Kl 16:00: Retur til Gjendesheim

Kl 19:00: Treretters middag på Gjendesheim

Kl 21:00: Sosial kveld i peisestua med vertskapet og hundekjører Øyvind.

Søndag: 

Kl 08:00: Frokost og utsjekk på Gjendesheim

Kl 09:00: Avreise Valdresflye

Kl 09:30: Hundekjøring med ditt eget huskyspann. 

Kl 12:00: Farvel til hunder og turvenner. Er du heldig så er det allerede kjørt opp skispor på Valdresflye, så ta gjerne med ski!


VERTSKAP:

ØYVIND JAKOBSEN:
Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge er trespannet Vilja (4 år), mor Trine og far Øyvind. Med erfaring fra hundekjøring i Alaska, Svalbard, Alta og Dovrefjell, åpner de dørene til familieliv med vår egen huskylodge i storslåtte og snøsikre Jotunheimen. Øyvind er leder for både hundene og hundekjørerne på Jotunheimen Husky Lodge. Dyktig fagperson, både i kennellen, spannet og på kjøkkenet! 

MARIUS HAUGALØKKEN & ANNE KATRIN TAAGVOLD: 
Gjendesheim er DNTs storstue i Jotunheimen, og hovedinnfallsport til Gjende og Besseggen. I likhet med serveringsstedet Flye 1389 drives Gjendesheim av ekteparet Anne Katrin Taagvold og Marius Haugaløkken. Gjendesheim og Flye 1389 går i spissen for det grønne skiftet i fjellheimen, med sterk vektlegging av kortreist lokalmat, klimavennlige energiløsninger, gjenbruk og aktiviteter som gjør det spennende å være flere dager i fjellheimen. 

ADKOMST:
Bilvei helt fram til Gjendesheim via Gudbrandsdalen eller Valdresflye. Sjekk veimelding for Valdresflye på www.vegvesen.no

Kollektiv: Ekspressbuss til Beitostølen eller tog til Otta. Henting kan bestilles hos Gjendesheim. PS: Henting på Beitostølen forutsetter at Valdresflye er åpen.

Velkommen til herlige høstdager i Jotunheimen!

Huskyhelg med eget hundespann | Valdresflye & Gjende

Opplev vinterens første snø bak ditt eget hundespann på Valdresflye! Fyr på peisen, nydelig lokalmat og Jotunheimen helt for deg selv. Kan hende går du årets første skitur også? I samarbeid ...

Kontaktinformasjon: