Romeriksåsens indrefilet

Fellestur

Dato
22. august kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter rett under Snellingshøgda, og går i noe av det fineste terrenget som er i Oslosmarka (ref H.O Christophersen og Marius Nergård Pettersen). Turen på ca 16 km går delvis på sti, litt på vei og endel i terreng. Det er derfor viktig med godt tøy og fottøy. Turen går over Skotjernfjell til Fjellsjøkoia, hvor vi raster. Deretter går turen tilbake over Snellingen. Husk mat og drikke, og noe å sitte på. 

Adkomst: Kjør gamle Hadelandsvei til du kommer til kommune/fylkesgrensen. Fortsett 4,1 km, og ta
til venstre ned Leirsjøvegen. Følg veien 3,9 km, og ta meget krapt til høyre. Etter 200 meter kjør under E16. Hold til venstre i neste veidele, og du starter på klatringen opp Snellingshaugvegen. Etter 450 meter hold til høyre, deretter er det ingen flere avkjørsler før parkeringsplassen. Vi merker veien opp!

Turen er gratis og åpen for alle. På grunn av koronasituasjonen vil det bli notert navn og telefonnummer til alle deltakere ved turstart. Dette av hensyn til eventuell smittesporing. Turledere er Paal og Jon Halvard.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Romeriksåsens indrefilet

Turen starter rett under Snellingshøgda, og går i noe av det fineste terrenget som er i Oslosmarka (ref H.O Christophersen og Marius Nergård Pettersen). Turen på ca 16 km går ...