Nærtur fra Tonsenhagen

Fellestur

Dato
7. oktober 2021 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka. Møt opp sammen med andre trivelige på bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole kl. 11.00. Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.

Turene går på flotte stier og skogsbilveier, vi regulerer ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur. Her finner du høstens turprogram. Ta på gode sko og ta med litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. 

Generelle smittevernråd som gjelder for alle  

 

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Velkommen!

Nærtur fra Tonsenhagen

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka. Møt opp sammen med andre trivelige på bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole kl. 11.00. Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier ...