Internasjonal søndagstur i Maridalen

Fellestur

Dato
27. juni kl. 11:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Søndagstur, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal
Dette arrangementet er over!

Denne søndagen går turen fra Skar, oppover til Sellanrå og Tømtehyttene, før vi returnerer til Skar. Et nydelig område med kupert terreng, variert natur og flott utsikt! Det blir lunsjpause underveis. Ta med matpakke og drikke, som holder til hele turen! Det er ikke mulig å fylle på vann underveis. Ta på gode tursko (ikke sandaler). Myggspray er et godt tips i disse varme og fuktige tider.

Oppmøte: Klokka 11.30 på Skar bussholdeplass i Maridalen.

 NB: HUSK Å MELDE DEG PÅ FØR TUREN! Av hensyn til smittevern er det et begrenset antall plasser. Trykk på den røde knappen for påmelding. Du mottar en bekreftelse når du er påmeldt. Send sms til hovedturleder dersom du må melde deg av turen i forkant.

Transport: Buss 51 Maridalen til Skar. Sjekk https://ruter.no/ for rutetider. Merk at bussen ankommer 11.14. Turen starter 11.30.

Det er også gode parkeringsmuligheter på Skar. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Internasjonal søndagstur i Maridalen

Denne søndagen går turen fra Skar, oppover til Sellanrå og Tømtehyttene, før vi returnerer til Skar. Et nydelig område med kupert terreng, variert natur og flott utsikt! Det blir lunsjpause underveis. Ta med ...

Kontaktinformasjon:

  • Steinar Bakken
  • Tlf. 91344960