Friluftstrimmen gjennom SOMMEREN i Frognerparken

Arrangement

Dato
5. august kl. 10:00 - 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Arrangement, , Seniortrim, Styrketrening, Friluftstrim, Frognerparken
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Friluftstrimmen
Dette arrangementet er over!

Bli med på Friluftstrimmen i sommer! For første gang arrangerer DNT Oslo og Omegn, Friluftstrimmen gjennom hele sommeren, i en av våre parker - Frognerparken. Hver torsdag kl. 10-11 blir det styrke- og balansetrening ute i frisk luft. Friluftstrimmen ledes av erfarne instruktører som tilrettelegger øvelser som passer for deg. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn, en nabo eller kom alene. 

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på Friluftstrimmen og det vil være påmelding. Det er begrenset antall plasser og du må være påmeldt i forkant av oppmøtet. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på". Du melder deg på fra uke til uke. Når du trykker på den rød knappen og melder deg på:

  1. Deltager (registrere navn)
  2. Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
  3. Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød "bekreft" knappen
  4. Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: "Takk for din påmelding" (påmelding til Friluftstrimmen i Frognerparken er registrert!)
  5. Du vil motta en e-post som bekrefter din påmelding (som kan fremvises ved oppmøte)

Praktisk informasjon
Ukedag og tidspunkt: Torsdager kl. 10-11
Varighet: 1 time 
Periode: "sommerferien" uke 25-32
Påmelding: Ja! Det er påmelding til Friluftsstrimmen i forkant på nett eller ved oppmøte. Se rød påmeldingsknapp på høyre side. Man melder seg på fra uke til uke. 
Pris: Gratis og du trenger ikke å være medlem.
Sted: I Frognerparken, forbi p-plassen på ved Frognerbadet, på rund plass like ved telt, litt oppi bakken mot nordkant av parken, til høyre for monolitten.
Ta på og ta med: Treningstøy etter været og  sitteplate til treningen.


Om Friluftstrimmen

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer og aktiviteter forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Friluftstrimmen gjennom SOMMEREN i Frognerparken

Bli med på Friluftstrimmen i sommer! For første gang arrangerer DNT Oslo og Omegn, Friluftstrimmen gjennom hele sommeren, i en av våre parker - Frognerparken. Hver torsdag kl. 10-11 blir det styrke- ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tatjana Strømme