HøstCamp i Nordmarkas skjønne natur (DNT Oslo 26 - 45 år)

Fellestur

Fra dato
22. oktober kl. 17:00
Til dato
24. oktober kl. 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høstcamp, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove på en DNT-hytte, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre! HøstCamp er nok da mest sannsynlig det du drømmer om! På HøstCampen skal vi blant annet bo på den nylig utbygde Kobberhaughytta i Oslo. Hytta ligger i hjertet av Nordmarka, og har store utearealer man kan boltre seg på. Det spiller ingen rolle om du har vært med på få eller mange aktiviteter eller turer tidligere. Du kan melde deg på alene eller med venner, og vi sørger for at alle føler seg velkomne på tur! 

Velkommen til HøstCamp 2021! 

Turen er åpen for 30 deltakere:) 8.september er det kun 3 ledige plasser, men om du ikke rekker det kan det vært lurt å sette seg på venteliste, da vi erfarer at det blir noen avmeldinger når turen nærmer seg.

Program

Fredag

Vi møtes etter jobb/skole på Frognerseteren stasjon. Fredagen går med til å gå inn til Kobberhaughytta, spise god 3-retters middag sammen, og bli litt bedre kjent. 

Lørdag

Lørdag våkner vi forhåpentligvis til lyden av fugler som ikke har forlatt landet enda. Vi spiser frokost og smører niste, før vi utforsker ulike turmuligheter i området. Turlederne vil tilby ulike turer etter vær og vindforhold, og lunsjpausen tar vi underveis. På ettermiddagen er det også mulighet for å bade, fiske og slappe av i sola. På kvelden får vi igjen ferdig servert 3-retters middag på hytta, og nyter stemningen fellesturer skaper! 

Søndag 

Søndag sover vi til vi føler oss uthvilt og nyter en god frokost og lager med oss nistepakke. Deretter rydder vi oss ut av rommene, og gjør oss klare for avreise mellom 12:00 - 14:00. Utsjekk er klokken 10:00. Vi velger en annen rute tilbake til Frognerseteren, og dersom været er godt tar vi en god lunsjpause på veien tilbake. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet avhengig av vær eller andre forhold som kan oppstå!

Pris og påmelding og evt. avmelding 

Pris er 990,- per natt. Dette inkluderer overnatting med treretters middag, frokost og nistepakke. Dette beløpet (1980,-) betaler deltakerne selv ved ankomst/avreise til Kobberhaughytta. 

Det er 14 dagers avbestillingsfrist for å få full refundering til kontaktperson. Avbestiller du etter dette tidspunktet må du betale hele beløpet selv om du ikke kan delta på turen. 

I tillegg ønsker vi at alle betaler inn et 150,- til å dekke diverse felles snack og noen fine premier til den store "markaquizen". Beløpet kan overføres til kontonr 9713 22 70760, og merkes med ditt navn. Når du har overført penger er det garantien for at du får plass på turen.

Alle deltakere vil få tilsendt et detaljert deltakerbrev med mer informasjon ca 2 uker før turstart.

Annet

Ta med sengetøy eller lakenpose, hytta har dyner/puter, men det er ikke lov med egen sovepose. Husk også både varme klær (ullundertøy, lue, votter, ullsokker og annet) samt sensommerklær. De ulike aktivitetene og vær kan kreve både vanntette og vindtette klær. Grunnet at noe aktivitet skjer i eller i nærheten av vann er det derfor viktig å ha med nok skift, vanntette klær og gode sko/støvler. Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Kart og ruteinformasjon

Kart over Nordmarka kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Kontaktpersoner

Kontaktperson for eventet er Trine-Marie Molander Fjeldstad, Mette Nikolaisen eller Mette Langnes. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

HøstCamp i Nordmarkas skjønne natur (DNT Oslo 26 - 45 år)

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove på en DNT-hytte, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre! HøstCamp er ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mette Nikolaisen
  • Trine-Marie Molander Fjeldstad
  • Mette Langnes