Internasjonal lørdagstur til Fagervann i Maridalen

Fellestur

Dato
12. juni kl. 11:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Søndagstur, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal
Dette arrangementet er over!

Ønsker du være med i et internasjonalt turfellesskap?
Bli med på internasjonale søndagsturer i Oslo.

På denne turen går vi på stier og grusveier fra Skar i Maridalen til Fagervann. Her er det fint å bade for de som ønsker det. Turen går via vannet Øyungen tilbake til Skar. Lengde ca.  7 km.

Ta på gode sko og klær som passer til været. Ta også med mat og drikke. Vi spiser lunsj ute i skogen underveis.

NB: HUSK Å MELDE DEG PÅ FØR TUREN! Av hensyn til smittevern er det et begrenset antall plasser. Trykk på den røde knappen for påmelding. Du mottar en bekreftelse når du er påmeldt. Send sms til hovedturleder dersom du må melde deg av turen i forkant.

Oppmøtested: Kl. 11.30 ved Skar. Bussen kommer kl. 11.14.
NB: Møt opp i god tid før turen starter. Hvis du kommer for sent og gruppa har gått, er det ikke garantert at turleder er tilgjengelig på telefon.

Transport:Buss 51 til og fra Skar. Sjekk https://ruter.no/ for rutetider.

Hovedturleder: Hanne Hide, tlf: 908 69 391

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Internasjonal lørdagstur til Fagervann i Maridalen

Ønsker du være med i et internasjonalt turfellesskap? Bli med på internasjonale søndagsturer i Oslo. På denne turen går vi på stier og grusveier fra Skar i Maridalen til Fagervann. ...