Kunst-tur til fots fra The Well på Sofiemyr til Kolbotn Torg

Fellestur

Dato
4. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
Nordre Follo Turlag, DNT Oslo og Omegn , Oppegård Kunstforening
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!


Ved å vandre nedover langs veiene vil Oppegård kunstforening vise noe av kunsten og kulturminnesmerkene vi har i vårt nærområde.

Kunstforeningen fyller 40 år i år og har valgt å markere dette med å sette søkelyset på noe av kunsten vi nesten daglig har tilgjengelig rundt oss, men som vi ikke ser eller er oppmerksom på. Vi vil også vise kunst som ikke er lett tilgjengelig for de fleste.
Vi starter på The Well Sofiemyr, deretter går vi til Roald Amundsen videregående skole og så videre til Sofiemyr kirke, Kolbotn kirke før vi avslutter på Kolben og Kolbotn torg.


Underveis er det ingen servering eller muligheter for innkjøp, så vi anbefaler å ta med en flaske vann. Det er også viktig å ha gode sko for å gå strekningen på asfalt.


Oppmøte: Parkeringsplassen til The Well, Kongeveien 65. 1412 Sofiemyr.

Hvordan komme dit: Buss 83 til Sofiemyråsen. Derfra er det tre minutters gange. Man kan også bruke rutene 81 og 87, men da er det noe lenger å gå. Sjekk rutetidene fra der du bor på https://www.ruter.no.


Lengde: 2-3 km på fortau.

Turen er estimert til 3 timer med avslutning på Kolbotn torg.
Dersom corona-restriksjonene tillater så kan de som ønsker, delta på en felles lunsj. Vi reserverer plass på Tårnhuset og vil du bli med, send epost til post@oppegardkunstforening.no  Lunsj dekkes av den enkelte.

Arrangør: Oppegård Kunstforening i samarbeid med Nordre Follo DNT.

Kontakt fra Oppegård Kunstforening: Lars Kleivan (tlf 906 91 213) Inger Stensrud (tlf 922 880 84)
 

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Deltakere som ikke er påmeldt må dessverre avvises dersom turen er fulltegnet. 

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Kunst-tur til fots fra The Well på Sofiemyr til Kolbotn Torg

Ved å vandre nedover langs veiene vil Oppegård kunstforening vise noe av kunsten og kulturminnesmerkene vi har i vårt nærområde. Kunstforeningen fyller 40 år i år og har valgt å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tore Stensrud
  • Johanne Torgersen