BaseCamp Breivoll

Arrangement

Fra dato
5. juli kl. 09:30
Til dato
8. juli kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Basecamp, Barn, Ungdom, Sommerferie, Barneleir, Ferieleir, Bunnefjorden, Breivoll, Nesodden
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo , Breivoll Gård
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å utforske kystfriluftslivet på Breivoll i sommer? Her kan du teste både kajakk, robåt, kano, SUP, kart og kompass. Lunsjen lager vi sammen på bål. Innimellom aktivitetene blir det god tid til ballspill, konkurranser og tur. BaseCamp er for deg som er mellom 12 og 15 år. Du bor hjemme, og deltar på aktivitet på Breivoll fra 9.30 til 15.00.

Vi møtes på Breivoll Gård, ved stabburet, hver morgen kl. 09.30. Avslutning samme sted ca. kl. 15.00. Se etter turledere i rød T-vest. 

På grunn av koronasituasjonen kan det forekomme endringer i programmet på kort varsel.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Generell info:

Barna er på BaseCamp uten foresatte. Det vil være engasjerte og godt kvalifiserte ledere fra DNT som er sammmen med barna og som organiserer aktivitetene.

Utstyr og bekledning
Bekledning tilpasset en dag med uteaktivitet, lek og tur. En liten sekk med vann, matpakke + skift er lurt.  Alt spesialutstyr til de ulike aktivitetene stiller DNT med.

Utstyrsliste: Vi er mye ute, så det er viktig å ha med nok klær og skift hver dag. 

  • Klær som er egnet for dagens aktiviteter og vær
  • Ett fullt skift
  • Ekstra genser/jakke
  • Regntøy hvis det er meldt regn
  • Sitteplate
  • Badetøy
  • Håndkle
  • Solkrem
  • Vannflaske med navn.
  • Enkel matpakke (lunjsen lager vi sammen)

Spesialutstyr til de ulike aktivitetene stiller DNT med.

Aktivitetsledere/Turledere

Vi håndplukker lederne som skal være med på denne leiren. Alle har solid erfaring med friluftsliv og er vant til å ha ansvar for og aktivisere barn og unge på tur. Alle har også fremvist politiattest. Turlederne har et felles ansvar for at program og aktiviteter justeres etter deltakernes ferdighetsnivå og behov, og at alle som er med får en positiv, trygg og hyggelig opplevelse i tråd med DNTs verdier.

Mer informasjonKontakt vårt Infosenter eller kom innom et av våre Tursenter dersom du har spørsmål om turen, kart eller om utstyr. Telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 15.00. E-post:info.oslo@dnt.no

Velkomstbrev sendes på e-post til kontaktperson i forkant av leiren. Har du ikke mottatt noe fra oss, er et tips å sjekke søppelposten eller ta kontakt med oss.

Du og dine foresatte må les gjennom ordensreglene og fylle ut et helseskjema.

 

Kategori: Nærmiljø

BaseCamp Breivoll

Har du lyst til å utforske kystfriluftslivet på Breivoll i sommer? Her kan du teste både kajakk, robåt, kano, SUP, kart og kompass. Lunsjen lager vi sammen på bål. Innimellom ...