Rundtur i hjertet av Romeriksåsen

Fellestur

Dato
3. oktober kl. 09:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Romeriksåsene,
Arrangører
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

TUREN ER AVLYST!

Vi må dessverre avlyse turen i Romeriksåsen i morgen. Det er ekstremt stor vannføring i elver og bekker og yr.no varsler "orange nivå - stor fare" i området vi skal gå. Vi har konkludert med at det ikke er forsvarlig å gjennomføre turen under disse forholdene.
Håper å se dere på våre turer ved en seinere anledning!

Ullensaker Turlag tar dere med på rundtur i hjertet av Romeriksåsen.

Vi går på vei og sti rundt Storøyungen. Start blir ved Merramyra via Engelstadvangen, Hakkim, Kirkebyvangen og Djupøyungen tilbake til Merramyra.

Dette er en tur for voksne som er vant til å gå i skog og mark. Husk gode sko og matpakke!

 

Oppmøte/parkering: Informasjonstavlene ved Merramyra

Veibeskrivelse: Kjør Åsvegen til avkjøring mot Romeriksåsen og Sjonken (ca 9,9 km fra Eltonåsen). Ta inn på Bjertnessjøvegen mot Sjonken, følg veien rett fram forbi parkeringene ved Sjonken og fortsett til krysset ved veien til Gruvelia ved infotavlene - Merramyra (følg merkingen til Ullensaker Turlag).
Det er 4,5 km fra du svinger av Åsvegen til Merramyra.

Bomvei til Sjonken:  https://www.romeriks-almenningene.no/veiavgift

Tidspunkt: avgang kl 0930

Lengde:  16 km  / 6 timer

 

Turen er åpen for alle og gratis.

Det vil være med turledere.

 

PÅMELDING: På grunn av koronapandemien og smittesituasjonen er det viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om bindende påmelding. 

 

Velkommen på tur!

 

Fotografering

Som deltaker på aktiviteter arrangert av DNT Ullensaker Turlag kan man bli tatt bilde av enten av turleder eller av andre deltakere. Disse bildene kan bli brukt til turlagets egne publikasjoner eller på våre nettsider. Hvis du vil reservere deg mot å bli tatt bilde av må du informere aktivitetsansvarlig om dette, helst når turen starter

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Rundtur i hjertet av Romeriksåsen

TUREN ER AVLYST! Vi må dessverre avlyse turen i Romeriksåsen i morgen. Det er ekstremt stor vannføring i elver og bekker og yr.no varsler "orange nivå - stor fare" i ...

Kontaktinformasjon:

  • Åsa Andersson
  • Tlf. 979 89 564

Turledere:

  • Inge André Selnes
  • Monica Aasgaard
  • Ann-Mari Grøndalen Lund
  • Åsa Andersson
  • Ingeborg Knutsdatter Gresaker