Lillomarka fra nord til sør, med bålkaffe

Fellestur

Dato
10. oktober kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur,
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Fine naturopplevelser, dels gjennom Lillomarka naturreservat. Ta med kopp. Over Granberget (Lillomarkas nest høyeste topp, 440 moh) og rundt Store Gryta, deretter over  Slengfehøgda og Revlikollen, til Lillomarka Arena og langs Alnaelva ned til Grorud T. Turlederne har med kaffekjele og kaffe.15 km. Mest sti, noe utenom. Kupert og mye stigning.
Oppmøte: Snippen st kl 10:00. Gjøvikbanen til Snippen.
Turslutt: Grorud T

Påmelding er ikke nødvendig. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Lillomarka fra nord til sør, med bålkaffe

Fine naturopplevelser, dels gjennom Lillomarka naturreservat. Ta med kopp. Over Granberget (Lillomarkas nest høyeste topp, 440 moh) og rundt Store Gryta, deretter over  Slengfehøgda og Revlikollen, til Lillomarka Arena og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Fonnes
  • Torbjørn Aas