Avslutningstur til Kobberhaughytta

Fellestur

Dato
21. november 2021 kl. 10:45
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Seniortur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

På sti eller vei, til en hyggelig rast på Kobberhaughytta. Vi setter opp to alternativer: vei eller sti. Begge turene kommer forbi Finnerud. 11 km. Jevn stigning til Kobberhaughytta, noe ulendt hvis sti.
Oppmøte: P-plass 400 m nordøst for Sørkedalen skole kl 10.45. Buss 41 til Sørkedalen skole.
Turslutt: P-plass v/Sørkedalen skole

På grunn av bevertningen er det nødvendig med påmelding, senest  17. november. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Torbjørn Aas