Rustadsaga til Rundvann

Fellestur

Dato
3. oktober kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Seniortur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Start og innkomst ved Bogerud T / Rustadsaga. Det aller meste i lett terreng og varierte omgivelser. Vi stikker innom Milorghula. Fra Rustadsaga går vi østover på vei, så sørover gjennom Trolldalen, østover forbi Breidåsen, så sørover - deretter vest forbi Milorghula og Østmarkkapellet, så syd for Rundvann, flyktningeruta NV og til slutt på umerket sti over Skullerudåsen. 11 km. Sti og vei. Ett sted med tau.
Oppmøte: P-plass vest for Rustadsaga kl 10.30. T-bane til Bogerud (turleder møter her).
Turslutt: Rustadsaga

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  1. oktober.  Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Rustadsaga til Rundvann

Start og innkomst ved Bogerud T / Rustadsaga. Det aller meste i lett terreng og varierte omgivelser. Vi stikker innom Milorghula. Fra Rustadsaga går vi østover på vei, så sørover ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Fonnes
  • Halvor Bache-Wiig