OsloOnsdag: Hodelykttur til Vettakollen (16-30 år)

Fellestur

Dato
24. februar kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Osloonsdag
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

(For English look below)

Har du lyst til dra ut på tur, men ikke gjort det før? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller glemmer du å benytte deg av mulighetene hverdagen byr på? Bli med oss tur, da vel!

Program

Onsdag 24. februar inviterer vi i DNT ung Oslo deg med på hodelykttur til Vettakollen. Husk å ta med egen hodelykt!!

Vettakollen er et av de fineste utsiktspunktene over Oslo. Navnet «Vettakollen» kommer av det gamle ordet «vete», som betegnelse på vedstabler som tidligere ble reist på visse fjelltopper, oftest nær kysten, og som ble tent når fienden nærmet seg eller var kommet til landet. Bålet var et signal om at det skulle tennes liknende bål på andre topper, og om at alle våpenføre menn skulle samles for å verge landet.

Vi møtes ved Sognsvann t-bane kl.17.30. Se etter turleder i rød jakke/vest. Husk å ta med deg litt snacks, drikke, sitteunderlag og varme klær.


Vi gleder oss til å se deg på tur 😊

Arrangementet er gratis og både medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne. OsloOnsdag er for de mellom 16 og 20 år, og er støttet av Frifond, Oslo kommune og DNT ung Oslo.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Join DNT ung Oslo (age 16-30) on a hike with headtorch to Vettakollen. Note that everyone must bring their own headtorch!

We will meet at Sognsvann t-bane 5.30 p.m. Look out for the tour leader in red.

We are looking forward to seeing you all 😊

OsloOnsdag is a free event, open to everyone from the age of 16 to 30, both DNT members and non-members. It’s based on a volunteer initiative managed by DNT young Oslo, and founded by Frifond and the City of Oslo, in addition to DNT young Oslo. We arrange trips every other Wednesday and we also have free activities at Friluftshuset every Thursday with paddling, bouldering and other theme nights. Follow us on Facebook to keep yourself update

Generell informasjon

Pris

Gratis!

Annet

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Holmenkollen 1:25 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter

Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT! 

OsloOnsdag: Hodelykttur til Vettakollen (16-30 år)

(For English look below) Har du lyst til dra ut på tur, men ikke gjort det før? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller glemmer du ...

Kontaktinformasjon: