OsloOnsdag: Hodelykttur til Vettakollen (16-20 år)

Fellestur

Dato
3. mars kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Osloonsdag
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

(For English look below)
Har du lyst til å sove ute, men ikke gjort det før? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller glemmer du å benytte deg av mulighetene hverdagen byr på? Bli med oss tur, da vel!

Onsdag 03. mars inviterer vi i DNT ung Oslo deg med på båltur til Vettakollen. Vi finner et egnet sted hvor vi kan tenne bål og nyte den flotte utsikten over byen. Vil du overnatte har du mulighet til det, men det vil også være en turleder som returnerer til sentrum i kveldingen.

Vi møtes ved Sognsvann t- banestopp kl.17.30. Se etter turleder i rød jakke/vest. Turen opp er på ca. 3 km med en del stigning og vi regner med å bruke i underkant av en time opp.

Husk hodelykt! Ta i tillegg med deg litt snacks, drikke, sitteunderlag og varme klær.

Vi gleder oss til å se deg på tur 😊

Arrangementet er gratis og både medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne. OsloOnsdag er for de mellom 16 og 20 år, og er støttet av Frifond, Oslo kommune og DNT ung Oslo.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Join DNT Youth Oslo on a hike to Grefsenkollen (age 16-20).

We will meet at Sognsvann t-bane at 5.30 p.m. From here we will walk up to Vettakollen, approximately 3 km.

Remember to bring warm clothes, some snacks, somethink to drink, a seat pad and a headlight. 

We are looking forward to seeing you all 😊

OsloOnsdag is a free event, open to everyone from the age of 16 to 20, both DNT members and non-members. It’s based on a volunteer initiative managed by DNT young Oslo, and founded by Frifond and the City of Oslo, in addition to DNT young Oslo. We arrange trips every other Wednesday and we also have free activities at Friluftshuset every Thursday with paddling, bouldering and other theme nights. Follow us on Facebook to keep yourself updated.

OsloOnsdag: Hodelykttur til Vettakollen (16-20 år)

(For English look below) Har du lyst til å sove ute, men ikke gjort det før? Kanskje du ikke har noen å dra på tur med? Eller glemmer du å ...

Kontaktinformasjon: