Båltur til Øyervann

Fellestur

Dato
19. september 2021 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Via Fiskelaus til Øyervann. Videre over Brunkollen og tilbake til Stein. Vi starter ved Stein gård, som har en fantastisk utsikt over Dæliområdet og fjorden. På vår vei mot Fiskelaustjernet kommer vi forbi et jernskjærp. Skal tro om det var noe særlig jern å finne der? Såfremt det er noenlunde oppholdsvær, ser vi etter en fin bålplass ved Øyervann, og koker kaffe der. Turleder tar med stor kaffekjel og kaffe. Ta med kopp! Etter en god pause (husk ekstra klær til å sitte stille lenge) går vi opp på åsen Brunkollen, hvor vi kommer forbi speiderhytter og andre hytter før vi setter kursen nedover og går tilbake til Stein gård. 15 km. Sti, noe bratt og ulendt, noe søle.
Oppmøte: Stein gård bussholdepl kl 10.30. Parkering. Buss 150.
Turslutt: Stein gård busstholdepl.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  17. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Båltur til Øyervann

Via Fiskelaus til Øyervann. Videre over Brunkollen og tilbake til Stein. Vi starter ved Stein gård, som har en fantastisk utsikt over Dæliområdet og fjorden. På vår vei mot Fiskelaustjernet ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Berit Loennechen Feiring
  • Kari Fonnes