Bærums grønne lunger 2

Fellestur

Dato
9. september 2021 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Turstier og turveier i Bærum. Start og slutt på Steinsskogen gravlund. Ankerveien til Haga gård. Undergang ved Griniveien til Stubberud skogpark, forbi Hosle gård til Haslum gravlund. Langs gamle Ringeriksvei til Øverlandselven som krysses på Øverland bru, en gammel steinbru fra 1838. Turen avsluttes ved å gå gjennom Arboretet på Øverland. 12 km. Turveier og stier.
Oppmøte: Steinsskogen gravlund kl 11.00. Buss 150 til Steinskogen gravlund eller Godthaab.
Turslutt: Steinsskogen.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  7. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Bærums grønne lunger 2

Turstier og turveier i Bærum. Start og slutt på Steinsskogen gravlund. Ankerveien til Haga gård. Undergang ved Griniveien til Stubberud skogpark, forbi Hosle gård til Haslum gravlund. Langs gamle Ringeriksvei ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Cappelen
  • Astri Rogstad