Hjellsåstårnet i Gaupesteinmarka

Fellestur

Dato
9. september 2021 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Koselig og enkel tur til  det nye 12 m høye Hjellsåstårnet. 9-10 km. Stier, turveier og kort stykke med asfalt. Tyttebær. 10 km. Enkelt og greit. Noe oppover.
Oppmøte: Kråkstad st. kl 11.00. Tog L22 til Kråkstad st..
Turslutt: Kråkstad.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest 8. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Hjellsåstårnet i Gaupesteinmarka

Koselig og enkel tur til  det nye 12 m høye Hjellsåstårnet. 9-10 km. Stier, turveier og kort stykke med asfalt. Tyttebær. 10 km. Enkelt og greit. Noe oppover. Oppmøte: Kråkstad st. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Maj Oxaal
  • Beate Heilemann