På og utenfor sti sør i Østmarka

Fellestur

Dato
5. september 2021 kl. 09:45
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Komdegutdagen2021
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Røff tur som byr på naturopplevelser, flotte utsiktspunkter og artige historier underveis. Over eller langs Dølerudåsen, over Rundvannsåsen og Korpåsen til  Bøler T-banestasjon. 15 km. Både på sti og utenfor sti. Svært ulendt og noen temmelig ville og våte steder.
Oppmøte: Hanåveien bussholdepl kl 09.45. Buss 515 eller 550.
Turslutt: Bøler T.

#Kom deg ut-dagen 2021

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  4. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

På og utenfor sti sør i Østmarka

Røff tur som byr på naturopplevelser, flotte utsiktspunkter og artige historier underveis. Over eller langs Dølerudåsen, over Rundvannsåsen og Korpåsen til  Bøler T-banestasjon. 15 km. Både på sti og utenfor sti. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Torbjørn Aas
  • Kjell Hatteland