Fra fjord til fjord på nordre Nesodden

Fellestur

Dato
19. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Langs  Bunnefjorden før vi krysser gjennom Bergerskogen  og fortsetter på Oslofjordsiden. Langs Bunnefjorden til vakre Ursvikbukta. Vi krysser gjennom et flott skogsområde før vi skal oppleve vakker utsikt, gamle sommervillaer med idylliske badehus på Oslofjordsiden. 7 km. Velveier og stier.
Oppmøte: Nesoddtangen brygge kl 10.00. Båt B10  kl. 09.33 til Nesoddtangen.
Turslutt: Nesodddtangen

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  17. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Fra fjord til fjord på nordre Nesodden

Langs  Bunnefjorden før vi krysser gjennom Bergerskogen  og fortsetter på Oslofjordsiden. Langs Bunnefjorden til vakre Ursvikbukta. Vi krysser gjennom et flott skogsområde før vi skal oppleve vakker utsikt, gamle sommervillaer med idylliske ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Grethe-Lill Westerby
  • Arild Drolsum