Hengekøyetur i Marka

Fellestur

Fra dato
14. juni kl. 10:00
Til dato
15. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Overnattingstur, Hengekøyetur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turkode
13144
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å prøve å sove i hengekøye, men mangler utstyr? Eller har du allerede oppdaget hvor fint og komfortabelt det er å sove ute i hengekøya? Turlederne mener de har nå funnet den beste plassen for årets hengekøyetur - mellom trærne ved vannet Øyungen i Nordmarka. Der kan vi nyte den lange lyse kvelden med mulighet for bål, og kanskje ta et morgenbad. Det blir også god tid til turer på stiene i området. Vi tilpasser deltakernes ønsker. En smakfull middag og noe annet godt å spise følger med på våre turer.

Hyttetur i Marka

AVREISE: Oppmøte på Skar kl. 11.15. Vi venter på buss 51 som skal ankomme Skar kl. 11.14, fra Nydalen T kl. 10.53. Stor P-plass på Skar.

Til fots ca. 2 km på grusvei til demningen ved Øyungen hvor vi finner og etablerer en fin leirplass. Etter lunsj tar vi en skogstur om Liggeren, en tradisjonsrik markaplass, og kanskje Tømte, før retur til leir.

RETUR: Etter en god frokost går turen til vakre Fagervann, et fint sted for overnatting i hengekøye en annen gang, før retur til Skar.

Turen avsluttes ved Skar leir ca. kl. 16. Det går buss 51 fra Skar til Nydalen hver halvtime mellom kl. 15 og 17.

RUTE: Skar – Øyungen - Skar

ANNET: Hengekøye kan lånes fra DNT Oslo og Omegn. Ta med mat og drikke til lunsj første dag og frokost og lunsj til andre dag. Turlederne organiserer fellesutstyr og middag som vi lager sammen.

PRIS: kr 550,– eks. reise (ikke-medl. tillegg kr 250,–)

TURLEDER: Sigrid Bellamy og Aud Zindsen

Når du melder deg på hytteturen i marka, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.

Kontaktinformasjon: