Naturopplevelser i Østmarka

Fellestur

Fra dato
23. august kl. 10:30
Til dato
24. august kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Østmarka, Huldreheim
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Lørenskog Turlag , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
13140

En tur som byr på store naturopplevelser, særegen skog i Ramstadslottet naturreservat, to utsiktstopper og vann med bademuligheter. Vi overnatter på Huldreheim, en utrolig koselig ubetjent DNT-hytte som åpnet i 2019. Den ligger flott til ute på en odde, ved Ramstadsjøen. Turen inn går langs Åmotdammen, opp til Ramstadslottet, videre om Setertjernstua til Huldreheim. Tilbake går vi langs Brudalen og over Bjønnåsen til Sandbekkhallen.

Hyttetur i Marka

AVREISE: Buss 300 Blystadlia fra Oslo Bussterminal kl.10.01 til Sandbekkhallen kl. 10.33 eller parkering ved Sandbekken kunstgressbane. Til fots på sti til Huldreheimen, ca. 11 km.

RETUR: Til fots på sti tilbake til Sandbekkhallen, ca. 8 km. Buss 300 til Oslo Bussterminal.

RUTE: Sandbekkhallen – Huldreheim (1 døgn) – Sandbekkhallen

ANNET: Ta med lakenpose, mat og drikke til lunsj første dag og frokost og lunsj til andre dag. Turlederne organiserer middag som vi lager sammen.

PRIS: kr 890,– eks. reise (ikke-medl. tillegg kr 250,–)

TURLEDER: Sigrid Bellamy og Kirsten B. Løfsgaard

Når du melder deg på hytteturen i marka, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.

Naturopplevelser i Østmarka

En tur som byr på store naturopplevelser, særegen skog i Ramstadslottet naturreservat, to utsiktstopper og vann med bademuligheter. Vi overnatter på Huldreheim, en utrolig koselig ubetjent DNT-hytte som åpnet i ...

Kontaktinformasjon: