Se byen fra Fuglemyrhytta

Fellestur

Fra dato
31. mai kl. 10:00
Til dato
1. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Nordmarka, Fuglemyrhytta
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
13137

Bli med på overnattingstur til Fuglemyrhytta, DNT Oslo og Omegns stolthet på Vettakollen. Her kan du glede deg over en flott arkitektur og fantastisk utsikt over Oslo by og fjorden. På to flotte dagsturer på blå- og umerkete stier blir du kjent med Marka på en ny måte. Vi går innom steder som Båntjern, Vettakollen, Frønsvollsetra, Skjennungsåsen, Tryvannstua og Skomakerløypa. På kvelden serverer turlederne smakfull turmiddag.

Hyttetur i Marka

AVREISE: Linje 5 går fra Jernbanetorget kl. 09.35. Oppmøte Sognsvann T-banest. kl.10. Til fots på sti til Fuglemyrhytta, ca. 4 km. Etter “innflytting” blir det tur til Skjennungsåsen og retur til hytta, ca. 8 km.

RETUR: Til fots på sti til Voksenkollen T-banest. via Tryvannstua, Skomakerløypa, klatreparken på Tryvann til Voksenkollen, ca. 7 km. Turen avsluttes ved Voksenkollen T-banest. ca. kl. 16.00.

RUTE: Sognsvann T-banest.– Fuglemyrhytta – Voksenkollen T-bane st.

ANNET: Ta med lakenpose, mat og drikke til lunsj første dag og frokost og lunsj til andre dag. Turlederne organiserer middag som vi lager sammen.

PRIS: kr 890,– eks. reise (ikke-medlemstillegg kr 250,–)

TURLEDER: Grete Gjertsen

Når du melder deg på hytteturen i marka, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.

Se byen fra Fuglemyrhytta

Bli med på overnattingstur til Fuglemyrhytta, DNT Oslo og Omegns stolthet på Vettakollen. Her kan du glede deg over en flott arkitektur og fantastisk utsikt over Oslo by og fjorden. ...

Kontaktinformasjon: