Høst i fjellet – Eggedal og Madonna

Fellestur

Dato
16. september kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Seniortur, Heldagstur, Høsttur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turkode
13149
Dette arrangementet har allerede startet!

En skikkelig heldagstur til fjells hører høsten til. I år står endelig Eggedal igjen på programmet. Gled deg til nydelige høstfarger, fine turer som delvis går langs imponerende Sherpastier. De som kommer helt til topps kan ta en “selfie” med Madonnastatuen! Det blir også besøk på Theodor Kittelsens vakre kunstnerhjem Lauvlia. Til lunsj serverer vi soppsuppe med hjemmebakt brød. Middagen inntas på familiedrevne Eggedal Borgerstue Hotell.

Senior heldagstur
Avreise: Oslo Rådhus v/ Haakon VII (se kart her ) gt. 1 kl. 08.00 og Sandvika busstasjon kl. 08.30 (se kart her ). 

Retur: Oslo Rådhus v/ Haakon VII gt. 1 / Sandvika busstasjon ca. kl. 20.00.

Pris: Kr 1299,- (ikke-medlemstillegg kr 400,-).

På denne turen er alt inkludert; transport, aktiviteter og alle måltider (lunsj og middag).
Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet: Når du melder deg på heldagstur, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for heldagsturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Kontaktinformasjon: