Rundt Høgåsen i Sørkedalen

Fellestur

Dato
20. mai kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Seniortur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Østsiden av Høgåsen til Abborvann, langs Abborvannsbekken til Østernvann, turvei inn i Kråkedalen, over Abborvannsbekken, turvei  til Årnes. Turen går på blåsti og skogsbilvei på østsiden av Høgåsen til Abborvann. Den fortsetter på blåsti langs Abborvannsbekken til Østernvann, inn i Kråkedalen delvis på umerket sti og skogsbilvei til Årnes.  Mulig å forlenge turen til Bogstad Gård. 12 km. En del stigning, men ikke veldig bratt.
Oppmøte: Årnes kl. 10.30. Buss 41 til Årnes.
Turslutt: Årnes.

På grunn av koronareglene er antall deltagere satt til 8. Pluss 2 turledere.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  18. mai. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Rundt Høgåsen i Sørkedalen

Østsiden av Høgåsen til Abborvann, langs Abborvannsbekken til Østernvann, turvei inn i Kråkedalen, over Abborvannsbekken, turvei  til Årnes. Turen går på blåsti og skogsbilvei på østsiden av Høgåsen til Abborvann. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marit Torblå Karlsen
  • Astri Rogstad