Liljekonvalltur i Svartskog

Fellestur

Dato
16. mai kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

 Turen starter i Fålemarka, over til Svartskog, Ås og Nordre Follo: Turen starter ved Tusenfryd fornøyelsespark og avsluttes på Nesset, nærmeste busstopp til Breivoll. I begynnelsen noe krevende motbakke i vakker eventyrskog. Her jaktet Nøstvedtfolket. Etter hvert kommer vi over i mer åpent og lettgått terreng. Blandt duftende liljekonvaller ser vi både kirke og gård fra Middelalderen. Så går vi den populære kyststien til Sjødalsstrand. Vi passerer idylliske Nebba, litt opp og ned frem til Breivoll. Her er det hyggelig med kafebesøk. 14 Km. Skog, sti, noe opp og ned med våte partier.
Oppmøte: Tusenfryd kl 10.00. Buss 505 til Tusenfryd (avgiftsbelagt P-plass).
Turslutt: Nesset bussholdeplass

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  15. mai. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Liljekonvalltur i Svartskog

 Turen starter i Fålemarka, over til Svartskog, Ås og Nordre Follo: Turen starter ved Tusenfryd fornøyelsespark og avsluttes på Nesset, nærmeste busstopp til Breivoll. I begynnelsen noe krevende motbakke i vakker ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingun Høgås
  • Johanne Torgersen