Nærtur fra Skøyen

Fellestur

Dato
25. mai kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på en hyggelig nærtur fra Skøyen. På grunn av koronasituasjonen har turen begrenset antall deltagere.

Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Se etter turledere med rød T-vest. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være påmelding. Det er svært begrenset antall plasser og du må være påmeldt i forkant av oppmøtet. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på". Du melder deg på fra uke til uke. Når du trykker på den rød knappen og melder deg på:

  1. Deltager (registrere navn)
  2. Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
  3. Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød "bekreft" knappen
  4. Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: "Takk for din påmelding" (påmelding til Ekstra lett nærtur på Tøyen er registrert!)
  5. Du vil motta en e-post som bekrefter din påmelding (som kan fremvises ved oppmøte)

NB: Har du meldt deg på og ikke får muligheten til å delta allikevel, send en e-post til lisbeth.hildremyr@dnt.no for å melde deg av turen. Det er flere på venteliste som gjerne ønsker å delta.

Smitteverntiltak

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Husk å ta med antibac til eget bruk. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Nærturene med "Aktiv i 100" har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du lurer på noe om turene, eller ønsker å etablere en gruppe der du bor. Tlf 22 82 28 00

Nærtur fra Skøyen

Bli med på en hyggelig nærtur fra Skøyen. På grunn av koronasituasjonen har turen begrenset antall deltagere. Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Se etter turledere med rød T-vest. ...

Kontaktinformasjon: