Offisiell åpning av Breivollrunden - familietur

Fellestur

Dato
10. april kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Ås Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)

Turen starter og slutter bak stabburet på Breivoll gård, og er skiltet og blåmerket. Fra gården går vi nordover til kyststien mot Strandenga, og tar av etter ca 200 meter opp ”Breivolleggen” mot toppen av åsen. Videre sørover langs østsiden av åsen ned mot jordene på Søndre Fåle, gjennom Kjerkeløkka med flere steinalderfunn og sidesti mot Ruggesteinen på ca 25 tonn. Stien går deretter vestover og krysser Breivollveien ved P-plass sør og over åsen med boplasser fra yngre steinalder og jettegryter ved midtre P-plass. Videre over til åsen mot fjorden, som følges nordover til handikapstrand, over gressplenen mot Eikekongen og videre nordover til jettegryter. Til slutt østover til trebro og tilbake til Breivoll gård.
Lengde: 3 km
Vanskelighetsgrad: Lett
Maks antall: 40
Oppmøte: Breivoll gård kl 11.00
Turleder: Terje Thurmann-Moe, tlf 90824179

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Offisiell åpning av Breivollrunden - familietur

Turen starter og slutter bak stabburet på Breivoll gård, og er skiltet og blåmerket. Fra gården går vi nordover til kyststien mot Strandenga, og tar av etter ca 200 meter ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Terje Thurmann-Moe