Nærtur fra Skøyen/Bogstad

Fellestur

Dato
5. oktober 2021 kl. 11:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Nærturgruppa på Skøyen går på tur fra Bogstad Camping. Bli med på en hyggelig tur innover i Nordmarka. Møt opp sammen med andre trivelige deltakere på Bogstad Camping bussholdeplass kl. 11.30. Evt buss 32 fra Skøyen (Sjølyst) kl. 11.08. Turene varer ca tre timer og går på stier og turveier. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.  

Program høst 2021

21. september: Oppmøte på bussholdeplass, på Voksen skog, tur til Sørkedalen.

5. oktober: Oppmøte Bogstad camp, tur i Bærumsmarka til Stormyrhytta tilbake til Årnes.

19. oktober: Oppmøte Bogstad Camp, tur rundt Bogstadvannet.

2. november: Oppmøte Bogstad Camp, tur til Nygård i Bærumsmarka, her kan vi få kjøpt mat og drikke, husk penger eller bruk vipps.

16. november: Oppmøte Bogstad Camp, tur i Holmenkollåsen.

30. november: Blåtur!

Smittevern

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. 

Nærturene med "Aktiv i 100" har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du lurer på noe om turene, eller ønsker å etablere en gruppe der du bor. Tlf 22 82 28 00

 

Nærtur fra Skøyen/Bogstad

Nærturgruppa på Skøyen går på tur fra Bogstad Camping. Bli med på en hyggelig tur innover i Nordmarka. Møt opp sammen med andre trivelige deltakere på Bogstad Camping bussholdeplass kl. 11.30. Evt buss 32 fra ...

Kontaktinformasjon: