Elvelangs - Hovinbekken

Fellestur

Dato
18. mars kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Seniortur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa

 NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (2021-02-23)

Hovinbekken er den bortgjemte bekken som er blitt åpnet mer og mer fra 1990 og utover. Vi starter ved Årvoll badedam og går sydover til Bjerkedalen park, over Økern (med bekken under asfalten), til Hasle og Teglverksdammen som «inneholder» Hovinbekken. Bekken snor seg videre gjennom den nye bebyggelsen ved Tiedemannsparken og videre gjennom «bilbyen» til Ensjø. Herfra går turen videre gjennom Kampen hageby til nyåpnet Hovinbekk ved Jordal Amfi og fram til Galgeberg eller Klosterenga park.

Oppmøte: Kl 10.00 ved Stig bussholdepl. Buss 31 eller 25.
Turslutt: Ved Galgeberg eller Grønland T

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  16. mars. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Elvelangs - Hovinbekken

 NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (2021-02-23) Hovinbekken er ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne-Berit Leganger
  • Inger Cappelen