Skitur Sørkedalen og Bærumsmarka

Fellestur

Dato
18. februar kl. 09:50
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur,
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa

Skansebakken, Vensåsseter, Hvitsteinvann, Skansebakken. Gode parkeringsmuligheter ved Skansebakken.13 km. Greie skiløyper, enkelte bratte bakker.

Oppmøte: Skansebakken Busstopp kl. 09.50. P-plass. Buss 41 fra Røa til Skansebakken.
Turslutt: Skansebakken

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  17. februar. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Skitur Sørkedalen og Bærumsmarka

Skansebakken, Vensåsseter, Hvitsteinvann, Skansebakken. Gode parkeringsmuligheter ved Skansebakken.13 km. Greie skiløyper, enkelte bratte bakker. Oppmøte: Skansebakken Busstopp kl. 09.50. P-plass. Buss 41 fra Røa til Skansebakken. Turslutt: Skansebakken På grunn ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Astri Rogstad
  • Beate Heilemann